Verzendmethoden

Ceauture werkt voor haar (internationale) zendingen samen met DHL, PostNL en DPD.

Kleine bestellingen (1 product) binnen Nederland en België worden verpakt in een fashion pack en verstuurd met de brievenbuspost. Dit is niet alleen beter voor het milieu, maar ook gemakkelijker voor jou als klant aangezien je niet thuis hoeft te blijven om je bestelling aan te nemen.

Grotere bestellingen (meer dan 1 product) en zendingen naar andere landen worden verpakt in een FSC-gecertificeerde postdoos en verstuurd met de pakketpost. Wanneer je niet thuis bent op het moment van bezorging, dan zal de bezorger proberen het pakket bij de buren of bij een servicepunt af te leveren. Je ontvangt dan een briefje in de brievenbus.

Tip: ben je vaak weg van huis? Kies na het afronden van je bestelling voor bezorging bij een servicepunt of laat je bestelling afleveren op je werk of bij familie/kennissen.

 

Verzendkosten

Nederland

Voor leveringen binnen Nederland worden er geen verzendkosten in rekening gebracht.

Europese Unie

Voor leveringen binnen de Europese Unie bedragen de verzendkosten €7,95. Bij besteding boven de €175,- betaal je geen verzendkosten.

Rest van de wereld

Voor leveringen naar de rest van de wereld bedragen de verzendkosten €19,95. Bij besteding boven de €300,- betaal je geen verzendkosten.

 

Levertijden

Wij zetten alles op alles om jou bestelling zo spoedig mogelijk en conform de overeenkomst te leveren.

Nederland

De levertijd voor bestellingen binnen Nederland bedraagt doorgaans 1-2 werkdagen, gerekend vanaf de dag dat de bestelling is bevestigd.

Europese Unie

De levertijd voor bestellingen binnen de Europese Unie bedraagt doorgaans 2-5 werkdagen, gerekend vanaf de dag dat de bestelling is bevestigd.

Rest van de wereld

De levertijd voor bestellingen vanuit de rest van de wereld bedraagt doorgaans 3-7 werkdagen, gerekend vanaf de dag dat de bestelling is bevestigd.

De hierboven genoemde levertijden zijn onder voorbehoud en indicatief. Door onverwachte omstandigheden of door drukte bij de bezorgservice kunnen levertermijnen onbedoeld oplopen.

Vertraagde levering

Wij doen er alles aan om jou bestelling binnen de aangegeven levertijd te bezorgen. Wanneer een levering vertraagd is, proberen wij je hier zo snel mogelijk van op de hoogte te stellen.

 

Zending Volgen

Zodra je pakket onderweg is, ontvang je van ons een e-mail met de verzendinformatie en een tracking link waarmee je je pakket online kunt volgen. Houd rekening met het feit dat de tracking link werkt vanaf het moment dat we het label van jouw pakket hebben geprint. Je kan je bestelling ook volgen door in te loggen op je eigen Ceauture account.

Invoerrechten & Belastingen

We willen je er graag op wijzen dat bij internationale leveringen aanvullende kosten kunnen ontstaan, zoals bankkosten, belastingen en/of douanerechten. Deze kosten komen voor rekening van de klant.

Voor meer informatie over de verzending van je bestelling verwijzen we je graag door naar onze Algemene Voorwaarden